четврток, 14 октомври 2021

Вести

Мицкоски: Тие ги имаат Спасовски и Рускоска, но на наша страна го имаме народот, а поткупот ако е болеста на оваа криминална власт, лекот е масовен одзив во недела

Сте сретнале ли некој кој последниве неколку месеци, а да не е Вице, малите Зоранчиња градоначалничиња, Љупчо Путерот...
Општини

Јовановски: Гледајќи како Кичево стои во место и не се развива, одлучив да дејствувам и да донесам промени за доброто на сите граѓани

Мотивот поради што се кандидирам за градоначалник на Општина Кичево се децата и целокупната младина во градот...
Скопје

Арсовска од Бутел: Јас сум човек што доаѓа од народот и ќе работам заедно со граѓаните да го направиме Скопје подобро место за живеење

Независната кандидатка за градоначалник на град Скопје, Данела Арсовска поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, Алијанса за...