петок, 8 октомври 2021

Скопје

Арсовска: Неопходни се системски решенија за проблемот со загадувањето, итно чистење на сите диви депонии, гасификација и еколошки јавен превоз

Ова е навистина важно прашање и верувам дека одговорот е во тоа што неопходно е да има системски решенија. Овие...
Скопје

Арсовска од Гази Баба: Ни 44 години да им дадете нема да реализираат ништо, ветувам дека Скопјани нема повеќе да живеат во супстандардни услови

Данела Арсовска, кандидатката за градоначалник за Град Скопје, на вечерашниот митинг во Гази Баба ги поздрави...
Скопје

Арсовска: На граѓаните на Скопје им е преку глава од политичари кои што само даваат празни ветувања кои што не ги исполнуваат

Данела Арсовска, кандидат за градоначалник на град Скопје поддржана од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За обнова на...