вторник, 5 октомври 2021

Општини

Коњановски: Основната цел на мојата програма е локалниот економски развој, нови инвестиции и работни места за младите во Битола

„Битола го носи епитетот на конзулски град, град со своја традиција, со висок ретјинг меѓу граѓаните во Македонија,град...
Вести

Македонија и вечерва се гуши иако не е започната грејната сезона – градоначалниците од власта убедени дека повеќе нема загаден воздух

И додека во ек се локалните избори 2021 власта ветува брда и долини низ целата земја. Едно од најголемите неисполнети...
Скопје

Велковски: На Чаир му треба здрави и кадарни луѓе – менаџери кои знаат да работат и ќе работат само за потребите на граѓаните

Чаирчани, нас ни треба функционална општина, функционална градска администрација, стручни луѓе коишто ќе ги решаваат...