четврток, 30 септември 2021

Скопје

Арсовска на средба со граѓаните од Гази Баба: Нехумано е во 21 век да се живее со проблемите со кои што се соочува оваа општина

Потребно е итно решавање на актуелните проблеми на Гази Баба, не треба да чекаме туку да започнеме веднаш, им порача...
Вести

Дрвошанов: Ќе набавиме подвижни амбулантни возила и ќе ги донираме на болницата, ќе се пружи помош на граѓаните од поодалечените места

Видовме како директорот молеше за амбулантно возило, затоа ние планираме подвижни амбулантни возила за населените...
Општини

Дрвошанов: Струмица ќе добие нов ДУП за еднаков развој на сите делови од општината, вистински да стане европски град, а не само декларативно

СДСМ власта во Струмица ја држат преку партиски вработувања и нерегуларности, додека граѓаните живеат се полошо...
Вести

Мицкоски: Македонија е прва во Европа по починати од корона по глава на жител, затоа што наместо да организираат протоколи тие трчаа по провизии

Македонија е првата држава во Европа која што има најголем број на луѓе починати за жал од КОВИД пандемијата по...
Општини

Мицкоски: Заев зборува како да е опозиција, мисли дека сме заборавиле дека 4 години пустошат, пљачкаат, се што можат распродаваат

Ова се избори на кои да, ќе избирате нов градоначалник, ќе одлучувате за советници, но исто така одлучувате по каква...
Општини

Папазов: Создади нова иднина – нудиме комунални и инфраструктурни проекти, ќе формираме постојан економски совет од докажани професионалци

Љупчо Папазов, кандидат за градоначалник на Кочани од редовите на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот минитинг рече дека...