недела, 26 септември 2021

Познати

Ќе ви се заврти во глава – и од цената и од висината на потпетицата! Јелена Карлеуша се почести со чизми од нејзиниот омилен бренд

Популарната пејачка не штеди кога е модата во прашање, а сега се одлучи за чевли со потпис на нејзиниот омилен...