вторник, 21 септември 2021

Вести

Илиевски: Заев во изборни спотови велеше не можеме да бидеме држава ако не ја дознаеме вистината за Тамара, Младенов, Нешковски, Смилковско езеро, сега вели се злоупотребувал случајот со трагедијата во Тетово и глуми моралист

Во денешното издание на „Само вистина“ во Канал 5 телевизија, Богдан Илиевски, во врска со вчерашната изјава на...