среда, 15 септември 2021

Вести

Села: Недела дена по трагедијата во Тетово, надлежните не објавуваат ниту број на починати, ниту имиња, нека прекинат со пиар агендата и нека дадат оставки

Премиерот Зоран Заев треба да даде многу одговори, една недела по случајот со модуларната болница нема основни...
Вести

Села: По случај како овој со модуларната болница во Тетово не само министерот за здравство, туку оставка треба да даде и премиерот

Јавна личност има јавна одговорност и за ваков случај како овој со модуларната болница во Тетово мора да се одговара,...
Вести

Села: Дали присуството на местото на изгорената модуларната болница на вицепремиерот кој сака да се нарекува прв може да се влијае на истрагата

Ако не сакаме да ни се повторат случаи како оној со горењето на модуларната болница во Тетово мора да има одговорност....
Вести

Ковачки: Со доаѓање на Шекеринска во министерството за одбрана, македонската Армија според Global Firepower падна од 127 место на шест места подолу

Global Firepower, светско истражување кажува дека од моментот на доаѓање на министерот Шекеринска во делот на одбраната...