недела, 12 септември 2021

Вести

Николоски: СДСМ ќе паднат, ние ќе го реализираме проектот за брза железница меѓу Солун, Скопје, Белград, Виена и остатокот од Европа- проект што ќе ја препороди Македонија

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски преку објава на „Фејсбук“ потсетува дека пред неколку...