сабота, 11 септември 2021

Вести

Арсовска: Покрај урбанистичкиот и сообраќаен хаос, примарен фокус ќе ми биде културата, уметноста, спортот и се она коешто е значајно за скопјани

Тука кај нас во Македонија и воопшто на скопјани им е преку глава од политизација од партиски препукувања и од...