недела, 5 септември 2021

Вести

Хеликоптер на АРМ интервенираше, дождот помогна за локализирање на пожарот на Галичица, еве каква е состојбата таму

Пожарот на планината Галичица после интервенцијата на хеликоптерот на АРМ и временските услови (попладнето повремено ...