сабота, 4 септември 2021

Скопје

Мицкоски: Свети Николе не смее да има повеќе проблеми со водата за пиење, ниту едно домаќинство, ниту еден човек, време е за вложување во подобра заедничка иднина

Денес во Свети Николе ВМРО-ДПМНЕ го промовираше својот кандидат за градоначалник Дејан Владев, а свое обраќање...