четврток, 2 септември 2021

Скопје

Арсовска: Титулата почесен конзул на Унгарија ја стекнав во 2020 година со одлука на владата на СДСМ и тоа се факти објавени во Службен весник

За почесниот конзулат на Унгарија, таа титула ја стекнав на крај на 2020 година со одлука за согласност од оваа влада...
Скопје

Арсовска: Нудам поинаков и поиновативен пристап, базиран на знаење и меѓународно искуство, решенија за секојдневните и реални проблеми на скопјани

Она кое планирам да го понудам за Скопје верувам дека ќе биде различно од се она кое што досга беше понудено и се...