понеделник, 30 август 2021

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Арсовска е докажан менаџер со придонес во општеството, а губитникот Шилегов е неработник кој на грбот на скопјани си го зголеми имотот

Неспособниот неработник Петре Шилегов во целиот мандат единствено што успеа да направи е доградба на неговата...
Скопје

СРАМОТА: Лажните ветувања и негрижата излегоа на виделина, децата од населба Лисиче немаат училиште, сите ќе учат онлајн

На први септември како што потврди МОН учебната година започнува со физичко присуство, но во ООУ„Димитар Македонски“...