четврток, 26 август 2021

Македонија

Таравари ја прими гостиварската ракометарка Сања Дабевска со меѓународна слава: Општина Гостивар и јас лично ќе бидеме целосна поддршка на младите спортисти

Денес ја примив во мојата канцеларија гостиварската ракометарка со меѓународна слава Сања Дабевска, која ги...