среда, 25 август 2021

Скопје

Граѓаните збунети, дали ова се парламентарни или локални избори: СДСМ дели летоци со ветувања за субвенции, плати, пензии…?! (ФОТО)

Кампањата започна, добив леток за најдоброто во Центар, но малку како лончињата да се измешани. Се збунив дали...
Скопје

ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА КАКО ОБЕЛЕЖАНО МИНСКО ПОЛЕ: Тоа што ВМРО-ДПМНЕ го изгради, СДСМ неможат да го оддржуваат – а за да направат нешто не станува збор (ФОТО)

Плоштадот Македонија во Скопје изгледа како обележано минско поле, ова го потврдуваат и следните фотографии,...
Скопје

Арсовска: Нудам остварливи проекти кои ќе ги реализирам во првите две години од мојот мандат а потоа ќе бидат надоградени со нови проекти од кои сите скопјани ќе бидат задоволни

Ќе бидат остварливи проекти, проекти кои што ќе му го олеснат животот на скопјани и ќе му го направат да им биде...