вторник, 24 август 2021

Општини

Сарамандов: Програма од 4 столба за подобра Гевгелија, развој на туризмот, акцент на млади и спорт, екологија и зелени површини и добар урбанизам

Кандидатот за градоначалник на ВМРО – ДПМНЕ за Гевгелија Андон Сарамандов вечерва од Гевгелија кажа дека...