понеделник, 23 август 2021

Вести

Донев: Оваа влада е закана за демократијата во Македонија, на владата на СДСМ и Заев воопшто не им е гајле што мислат граѓаните за носење на 650 Авганистанци

Оваа влада е закана за демократијата во Македонија. И тие го знаат тоа, затоа вака се однесуваат и кон Авганистанците,...
Вести

КУРИР ИНТЕРВЈУ со Јорданов: Нема да се расфрламе со нереални ветувања, ќе бидеме чесни, одговорни и принципиелни- со Штип сите ќе се гордееме

Во изминатов период, односно на претходните локални избори имавме една инфалција на изборни ветувања која ги...