недела, 22 август 2021

Вести

Мицкоски со порака до сите идни градоначалници од ВМРО-ДПМНЕ: Да бидете достапни за секого, со парите од општината да бидете штедливи и не смее да има повеќе бетон од зеленило

Во Македонија се некако почнувало од овде, од Штип, па така и оваа вечер, започнува победничкиот од, победничката...