четврток, 19 август 2021

Вести

Мисајловски по изјавата на Заев: А како ќе ги примите, вакцинирани, со потврда за прележани до 45 дена или со ПЦР тест? За миротворците прашувам

А како ќе ги примите, вакцинирани, со потврда за прележани до 45 дена или со ПЦР тест??? За миротворците прашувам,...
Вести

ВЛАДИНИТЕ КОВИД МЕРКИ ПРЕДИЗВИКАА ВИСТИНСКИ ХАОС: Ромско семејство мислеле дека се дискриминирани, сопствениците на ресторанот од Битола добија дузина на навреди!

Владините ковид мерки предизвикаа вистински хаос во Македонија. Имено, ромско семејство не било примено во угостителски...