среда, 18 август 2021

Вести

Јаневска: Царовска нема чувство за адаптација на актуелната ситуација, немањето опции за учебната година покажува дека нема волја за работа

Министерката Мила Царовска соопшти дека учениците оваа учебна година ќе следат настава со физичко присуство....
Вести

Мицкоски: Лудило е што Владава не знае да ги реши проблемиве на нашиве луѓе, а ќе примат далеку повеќе Авганистанци од сите други европски држави

Вчудоневиден сум со која леснотија се предлага ваква политика од Владата имајќи во предвид дека богатите скандинавски...