петок, 13 август 2021

Вести

Доктор Николов: Инфективна клиника е полна до четврти спрат, има наредба докторите да ги прекинат одморите, а во исто време се одржуваат журки и забави, ова е ненормална ситуација

Како Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ подготвивме цел сет на предлог мерки за да се подготви здравствениот...
Вести

Доктор Николов: Имаше најавите дека Делта сојот доаѓа уште во јуни, ама Филипче тогаш реши да прогласи крај на пандемијата, мерките дискриминираат

Претседателот на Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ, доктор Игор Николов во денешното гостување во Дневникот...