недела, 8 август 2021

Вести

Мицкоски до Филипче: Да не трчавте по провизии денеска немаше да сме земја со најголема прогресија на вирусот, квази мерките имаат за цел поделба на граѓаните

Министер во Владата на СДСМ/ДУИ се стави над Уставот, ме укори и како Луј 14 рече: државата тоа сум јас…, пардон,...