четврток, 5 август 2021

Вести

Цуцуловски за пожарите: Власта, а со неа и државата, се наоѓаат во ЦЕЛОСЕН КОЛАПС, а на најбезобразен начин се чаталат- никој од нив не помислувал на оставка

ЦЕЛОСЕН КОЛАПС. Што може да се каже во врска со пожарите, кои сѐ повеќе ја зафаќаат Македонија, освен дека власта,...