вторник, 3 август 2021

Вести

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје: 2 милиони евра Шилегов сомнително потроши за скала, а не може сега да изгасне опожарена трева, ете толку е неспособен

Вечерва Скопје гори, додека Шилегов покажува еклатантна неспособност, oва вечерва преку соопштение до јавноста...