понеделник, 2 август 2021

Вести

Ковачки до Пендаровски: Проверете си дали некој требало да земе провизија и колку- зошто е избркана странската фирма за сервисирање на авионите за гаснење на пожари?

При распишан тендер за сервисирање на авионите за гаснење на пожари, некој не дозволил да се склучи договор за...