август 2021

Скопје

Коце Трајановски со поддршка за Данела Арсовска: Ќе работи за интересите на скопјани со што ќе престане четиригодишната стагнација и уништување

Поранешниот градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски, даде јавна поддршка за кандидатот за градоначалник...