сабота, 31 јули 2021

Вести

Здравковски до Апасиев: Ако не се изгласаше „Законот за Колска“ ќе се доведеше во прашање егзистенцијата на стотина вработени кои ги хранат нивните фамилии од таа плата

Поштован Димче, ако ова се однесува на вчерашната седница (затоа што постот е од вчера), треба да кажеш пред граѓаните...
Општини

На 3 месеци пред избори: Граѓаните ќе плаќаат за да се вработат повеќе партиски војници на СДСМ- веднаш да се стопира одлуката за платен паркинг во Велес бараат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Велес

Бараме веднаш да се стопира одлуката за платен паркинг во Велес, велат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Велес. -Зошто баш сега на...