петок, 30 јули 2021

Вести

ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе кривична пријава за Георгиевски и советниците кои на насилен и криминален начин гласаа и го донесоа ребалансот на општинскиот буџет

Борче Георгиевски старо-новиот пулен на Зоран Заев за Гази Баба, брутално и насилнички го презеде советот, го исклучи...
Вести

Советниците на СДСМ од Гази Баба бараа отстранување на снимател за јавноста да не види како шверцерски се носи ребаланс на буџетот

Жестока расправа во Советот на општина Гази Баба на над 20-часовната седница за ребаланс на буџетот. Провокации,...