четврток, 29 јули 2021

Вести

Мицкоски: Целосно ќе ги дигитализираме услугите на општините, нема повеќе уцени и злоупотреби, секој еден граѓанин ќе може за неколку дена да добие услуга

Секој оној кој што работи чесно, вредно, посветено, реализиран проекти, исполнува реформи, тоа е вистинскиот патриот...
Останати спортови

МАКЕДОНСКАТА ГОРДОСТ ГЕОРГИЕВСКИ: Ветивме медал и донесовме медал, да ја израдуваме Македонија пак, да живее Македонија!

Поздрав до сите Македонци и до моите тренери. Добровечер Македонијо, победничка Македонијо. Ве обожавам. Благодарам...