понеделник, 26 јули 2021

Вести

Петрушевски за Апасиев: Естрадниов турбо-фолк политичар, откако вчера најави дека ќе го брани „конечното обезличување на македонскиот народ“, денес не се појави во Собранието⁉️

Естрадниов турбо-фолк политичар, откако вчера најави дека ќе го брани “конечното обезличување на македонскиот...
Вести

Јорданов од пред карабината на Клиничката болница во Штип: Оваа болница петта година по ред стои недовршена, што треба да се случи за Заев да ја доизгради?

Ова зад мене е недовршената Клиничка болница во Штип, која што 5-та година е во застој. Се прашувам колку човечки...