недела, 25 јули 2021

Вести

Гори славно одморалиште, омилено на македонскиот џет-сет: Евакуирани се жителите и туристите, пожарот проголта сè, небото е покриено со пепел….

Пеколна ноќ, вака известуваат италијанските медиуми за големиот пожар што зафати неколку места на Сардинија синоќа,...