понеделник, 19 јули 2021

Вести

Лефков: Кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалници ќе им донесат наредни четири успешни години на нивните градови, на нивните места

Во време на здравствена криза претпоставувам дека докторите се тие што ја добиваат да кажеме поддршката од општеството,...