четврток, 15 јули 2021

Вести

Мицкоски: Не се сите исти, не смееме да дозволиме да се задоволиме со просечни или потпросечни работи- способни сме за големи чекори напред

Вечерва е одбележан јубилеен роденден од формирањето на Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Кавадарци. За време...
Вести

Сајкоски од Прилеп: Спортскиот рекреативен центар кој требаше да биде изграден во Прилеп е само ливада, на што власта потроши 16 милијарди евра народни пари за четири години?

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓоргија Сајкоски, на вечерашната трибина во Прилеп, истакна дека власта потрошила...
Скопје

Живковски: Повторната кандидатура на неработникот Темелковски за градоначалник на Кисела Вода е навреда на интелигенцијата на граѓаните

4 години владеење на Филип Темелковски и СДСМ, четири мрачни поминати години за жителите на Кисела Вода, вели Иван...