вторник, 13 јули 2021

Вести

Ивановски: СДСМ дојдоа на власт со големи лаги, ветувањето дека ќе се инвестираат 300-тини милиони евра во државна градежна компанија е само едно од нив

Претседателот на Комисијата за урбанизаm инфраструктура на ВМРО-ДПМНЕ, Синиша Ивановски на вечерашната трибина...