понеделник, 12 јули 2021

Вести

Мисајловски: Во Битола од инвестиции на власта видовме само реконструкција на едно мало мостче, а не грижа за потребите на битолчани

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски на вечерашната трибина во Битола порача дека од инвестиции...
Вести

Митева: Шилегов нема одговори каде се парите од продажбата на Градската куќа, за колку ја зголеми администрацијата и зошто на работа оди во 10 часот ?

Чујте и почујте… Малициозниот стил на однесување им е непроменет, но тоа е помалку важно… Прво, господине...