сабота, 10 јули 2021

Вести

Андоновски: Македонија повеќе не смее да прави отстапки, преговорите со Бугарија не смее да задираат во македонските црвени линии, а ЕУ треба да го испорача заслужениот датум

Ситуација во Македонија е катастрофална и повеќе вака не ја бива, наше е да почнеме да ги менуваме работите. Државата...