вторник, 6 јули 2021

Вести

Јовевски: Работниците се соочуваат со предизвици и искушенија, власта врши мобинг, притисоци и дели откази, лошите политики оставија илјадници граѓани на улица

„Македонија за сите“ е визија да создадеме место каде сите ќе живееме достоинствено и среќно. Ние како граѓани...