понеделник, 5 јули 2021

Вести

Ѓорчев: Ние сме должни да се грижиме за Македонците во Бугарија и тоа не е мешање во внатрешните работи, тоа е европско цивилизациско право

Ние сме должни да се грижиме за Македонците во Бугарија, колку и да се тие имаат право да се идентификуваат како...