петок, 25 јуни 2021

Вести

Заев повторно ја манипулира јавноста: Еве колку долари чини еден барел на светските берзи, а не е 600 долари како што вели премиерот!

Премиерот Зоран Заев, коментирајќи ја најавата на ВМРО-ДПМНЕ дека ќе го блокира донесувањето на законот за еколошка...