среда, 23 јуни 2021

Вести

Цуцуловски: Македонија по три години од договорот со Грција не доби ништо, ама го загуби името и сега има блокада од Бугарија за ЕУ

Мислам дека Македонија е во бездна, но според сите информации кои ги знае секој граѓанин говорат дека ова што се...