понеделник, 21 јуни 2021

Познати

Тања Савиќ со децата пристигна во домот на родителите – кога нејзината мајка ја здогледа белата лимузина ронеше солзи без престан (ФОТО)

Пејачката Тања Савиќ денеска буквално го живее животот одново откако ги донесе двата сина во Србија по голготата...