сабота, 19 јуни 2021

Регион

СИЛНА ЕКСПЛОЗИЈА ВО ЧАЧАК: Тројца повредени, издадена е наредба за евакуација на граѓаните во околината на фабриката „Слобода“ (ВИДЕО)

Селна експлозија вечерва се случи во округот на фабриката „Слобода“ во Чачак. Почуствувани беа уште неколку...