среда, 16 јуни 2021

Вести

Муцунски: ВМРО-ДПМНЕ е обединето како никогаш досега и преку конкретна политичка понуда, која што ќе значи развој, просперитет и ќе значи почеток на крајот на овие погубни политики

По повод 31-иот роденден на ВМРО-ДПМНЕ во денешниот дневник на Телевизија 24 гостин беше пратеникот и меѓународен...