вторник, 15 јуни 2021

Вести

Силјановска Давкова: За образовна реформа треба сериозен пристап и консултација со сите фактори, не реформа – заради реформа, особено не врз деца

Во гостување во Дневникот на Сител, професорката и пратеник во Собранието од ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова...