сабота, 12 јуни 2021

Вести

Мицкоски: Поглавјето со националните теми за ВМРО е кристално дефинирано, во иднина не ме прашувајте дали ќе застанам, планирајте бланко дека сум на браникот на националните интереси

Не ме прашувајте дали сум подготвен да ги бранам националните интереси на државата, планирајте бланко дека сум...
Вести

„Ги почитувам стратешките интереси на САД, но тоа не значи да не се бориме за македонските интереси чија борба мене ми импонира“

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во обраќањето на 30-от  роденден на УМС кажа дека ги почитува стратешките...