четврток, 10 јуни 2021

Вести

„Филипче контрадикторен- од една страна вели нема луѓе на протестите на опозицијата, од друга има многу луѓе и тое е лошо затоа што има корона“

Мандатот на Филипче на кој му се гледа крајот помина во монолози и телевизиски гостувања без никаква дебата. Од...
Вести

Трајкоска за сечењето дрва во Центар: Ја убивте Орце, не забетониравте и ќе не угушите- ЛАЖЕВТЕ дека НИТУ ЕДНО ДРВО НЕМА ДА СЕ СЕЧЕ!

Жанета Трајкоска од Институтот за комуникациски студии реагираше за сечењето дрва кое денеска се случи во Центар. Таа...
Вести

Пенков: СДСМ во Неготино ги наполни јавните институции со партиски кадри, ВМРО-ДПМНЕ по локалните избори ќе изврши ревизија на секој оглас и на секое вработување посебно

Актуелното раководство на Социјалдемократскиот сојуз Неготино на чело со Градоначалникот Делков и Претседателот...