среда, 9 јуни 2021

Вести

Димитриеска Кочоска: Стратегијата за управување со јавниот долг, власта требаше да ја презентира по усвојувањето на ребалансот

Новата фискална стратегија која власта ја презентираше пред една недела и стратегијата за управување со јавниот...