вторник, 8 јуни 2021

Вести

Мицкоски: Се обврзувам дека новата енергија на реформираното ВМРО во еден мандат ќе изградат повеќе за Македонија од тоа што овие можат да направат за пет мандати

Официјално го немам ребалансот на Буџетот, ама неофицијално делот за трансфери и субвенции е зголемен за 210 милиони...
Вести

Мицкоски: Со ребалансот на буџетот Заев ќе ја задолжи државата со нови 210 милиони евра, односно секое семејство за нови 500 евра, без да се инвестира во било каков развој и поддршка за стопанството

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во емисијата „Што не е јасно“ зборуваше за...
Вести

Мицкоски: Судија поротник кој треба да оди во пензија со сила го држат за да го осудат ВМРО во случајот „Талир“, додека криминалци остануваат неказнети

„Ако сакаме да имаме правна држава, ако сакаме навистина да имаме функционален систем и да се почитуваат законите...
Вести

Мицкоски: Стоев кажа дека алармантната бугарската декларација е основа на разговорите, а Заев негира – нека излезат и нека го кажат патоказот

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во емисијата „Што не е јасно“ истакна дека...