четврток, 3 јуни 2021

Вести

Донев: Не треба да се верува во изјавите на Заев за преговорите со Бугарија, истото го правеше кога се колнеше во децата пред Преспанскиот договор

Поранешниот амбасадор на Македонија во Велика Британија, Јован Донев во врска со предлогот од страна на Португалија...