среда, 2 јуни 2021

Вести

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со народот: Граѓаните на општина Гази Баба видоа што значи градоначалник од СДСМ- 4 години нема реализација на нови проекти

Во рамки на акцијата “Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со народот”, попладнево заедно со претседателот на ОК Гази...
Вести

Трипуновски: СДСМ ги доведе земјоделците до питачки стап, ниту еден млад човек не сака да остане во државата кога гледа дека трудот негов и на неговите родители е газен

Претседателот на републичка комисијата за земјоделство шумарство и водостопанство на ВМРО – ДПМНЕ Цветан Трипуновски...
Вести

Николоски: Смена на власта може само со масовна излезност, така ќе се казни оваа влада- потоа и да не сакаат, ќе мора да има предвремени парламентарни избори

Глас за помали политички партии е глас за СДСМ. Затоа што на крај Заев направи влада, тоа се случи лани, тој ги освои...